נער בן 17 פחות פתוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/12/2019 | 21:38 | מאת: חני

היי ירדן אשמח לעזרתך . מה לעשות עם נער בגיל ההתבגרות שאינן משתף כל כך בדברים שעושה וכו בעלי אינו אדם חופשי אלא מופנם ועסוק רק בעבודה ועוד מספר מצומצם של דברים . הוא שואל את הילדים רק מעל הדברים לא נראה שממש מתעניין. אני לעומתו שואלת מייעצת ומשתדלת להיות כמו חברה . זו בעיה שהייתה כל השנים אך עתה יש קשיים חדשים כמו לדוגמא שהנער עשה מבחן תאוריה ונכשל והוא אפילו לא ביקש לראות את המבחן. אני יודעת שלא אצליח לשנות אותו אך קיים קושי לתקשר עם המתבגר . מה לדעתך עליי לעשות ? חשוב לי מאוד שנמשיך להיות פתוחים כמו בעבר

הי חני, אני באמת לא מבינה משאלתך מה והאם משהו בכלל השתבש ביחסים בינך לבין בנך. הרי לפעמים ילדים יותר פתוחים ולפעמים פחות, זה יכול להיות תלוי בנושא בתקופה וכו.. את מוזמנת לכתוב שוב ולפרט קצת יותר. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים