טיפול בילדה בת 5 - בעיות רגשיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/12/2019 | 09:22 | מאת: נתי

בוקר טוב,. הבת שלי סובלת מבריחת שתן וצואה. למעשה מעולם לא נגמלה. לאחר בירור אינטנסיבי אורולוג, נוירולוג, גסטרואנרולוג ונפרולוג - כולם מצביעים על בעיה רגשית אם כי כבר יש גם בעיה אורגנית של עצירות שמקורה כנראה גם רגשי . האם את מקבלת דרך מכבי? זמינה? בעלת נסיון בבעיות שכאלה? הבעיה דחופה ביותר.

הי נתי, כן יש לי ניסיון בבעיות כאלה ואיני מקבלת דרך מכבי. אני חושבת שמדובר יהיה בתהליך טיפולי ארוך ומורכב המערב מאוד את ההורים וכדאי שתתחילו אותו בהקדם אצל איש/אשת מקצוע המתמחים בנושא. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים