הגננת של בני חסמה אותי בווטצאפ מה לעשות ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

29/10/2019 | 02:17 | מאת: שירי

הגננת של הבן שלי בן 3 חסמה אותי היום בווטצאפ אחרי שהתקשרתי ביום בבוקר וביקשתי שבני יתאפשר לו להיכנס באיחור לגן כי אנו עוברים תקופה קשה השבוע בנה של אחותי אובחן בלוקמיה חריפה . הסברתי לה את הנסיבות החדשות שבעלי יגיע במקומי רוב הזמן והיא מיד חסמה. האם עשיתי דבר מה רע ? האם לא היה צורך בעידכונה ? איך אוכל לשלוח את בני בבטחה לגן בו הגננת תופסת ממני מרחק ? אנא עזרי לי להבין אני שרוייה בעצב והלם על האסון שנחת על אחותי. היכן טעיתי ? וכיצד עלי לנהוג ? תודה מראש

הי שירי, צר לי מאוד לשמוע על ההאסון שפקד את המשפחה וצר לי עוד יותר לשמוע את תגובתה האטומה של הגננת. אני מציעה לך פשוט לפנות אליה באופן אישי ולבקש שיחה איתה. בשיחה תסבירי את המצב, את רגשותייך ונסו לחתור לליבון הענינים ולהבהרת דרכי תקשורת עתידיים. כל טוב ורפואה שלמה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים