אסטניסטיות באוכל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

28/10/2019 | 23:17 | מאת: יעל

הי ילד בן כמעט 4 סלקטיבי באכילה, היינו בטיפול הפרעות אכילה והפסקנו. בימים האחרונים נראה כאילו נגעל לאכול ליד אחיו הקטן או ליד ההורים. גם בגן אינו אוכל ליד חברים טוען שיש לי או לאח שלו ריח לא נעים. מה ניתן לעשות לעשות בדחיפות עם הענין למגר את התופעה? אשמח לתשובה אני ממש ממש דואגת.

הי יעל, מדוע הפסקתם את הטיפול?אני מכאן בוודאי לא אוכל לייעץ משום שחשוב לבחון היטב את הבעיה מכל הכיוונים לפני מתן מענה וטיפול מותאם. אני מציעה לגשת לבית החולים שניידר למחלקה לטיפול בהפרעות אכילה אצל ילדים ולהתייעץ שם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים