גרושים עם משמורת משותפת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/10/2019 | 06:26 | מאת: שי

שלום, אני וגרושתי כבר גרושים 10 חודשים לערך, הילד במשמורת משותפת בן 4 , גרושתי מעוניינת מדי פעם לצאת יחד עם הילד לטייל בפארק מחוץ לעיר האם זה בריא לילד לאחר שיש לו ימים קבועים וסדר קבוע שלי ושלה האם זה לא יפגע בו ? יגרום לו לבלבול ? אציין כי גרושתי איננה רוצה לחזור אליי מיותר לציין שלי די קשה לראות אותה ולהתנהג כאילו אינני רוצה בה אבל אם זה טובת הילד אז אעשה את זה אני אינני יודע מה לטובת הילד אשמח אם תעזרו .

הי שי, הכל בסדר..אין שום בעיה שהילד יטייל עם אימו או עם אביו בכל מקום שתחפצו.. אני חושבת דוד שחשוב שתמצא דרוך ומקום לעבד את הפרידה ולהתמודד עם החרדה והכאב הכרוכים בה. טיפול או טיפול המתמקד בהורות, יוכל מאוד לסייע לך בכך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים