חרדת זרים- בת שנה וחצי,.....,......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/10/2019 | 10:35 | מאת: יעל

היי, הבת שלי בת שנה וחצי. עד גיל שנה לא פחדה מזרים. מגיל שנה היא פשוט חוששת מזרים בפרט בכמה החודשים האחרונים. היא מתחפרת לי מתחת לצוואר או מורידה את הראש למטה. עד מתי יש חרדת זרים? לא אמור לעבור בגיל שנה?

הי יעל, חרדת זרים בתקופה זו היא נורמאלית ולצערי אין לה בהכרח תאריך תפוגה שנכון לכל הילדים והתינוקות. מה שצריך לעשות הוא להתאזר בהרבה אורך רוח, לתמוך בקטנטונת עד כמה שניתן כדי שתרגיש בטוחה ונינוחה בזרועותיכם בכל פעם שהיא חשה איום. אם אתם תצליחו להכיל את החרדה הזו היא גם תעבור יותר מהר ויותר בקלות. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים