מה עלות פסיכולוג ילדים? אפשר להמליץ על מישהו שעונה או מחזיר צלצול ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/09/2019 | 17:54 | מאת: מחפש יגאל

רשמת כאן טלפון אך אין מענה כלל . יש רשימת פסיכולוגים ילדים.? מחיר ממוצע ? חג שמח

שלום, העלות מאוד משתנה,החל מהשתתפות עצמית בסך כ50 שח דרך קופות החולים ומעלה. שיטוט באינטרנט יפנה אותך להרבה מאוד שמות, אני מציעה ללכת לפי המלצות. אם תרצה תוכל לצרף כתובת מייל פרטית בהודעת המשך אליה יוכלו הגולשים לשלוח את המלצותיהם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים