איך לתת ביטחון לילד.?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/09/2019 | 03:32 | מאת: אבא מודאג

אני מנסה להבין איך ילד שגדל באהבה ובחיזוקים מסתובב לבסוף חסר ביטחון ? אני מרגיש אחריות על כך ומעוניין לשפר את המצב . האם חוג טניס שהוא אוהב יכול לתרום ביטחון ? איזה עוד פעילות יכולה לתרום לו לביטחון ? ובבקשה לא המלצה לטיפול

שלום אבא, אתה מוזמן לפרט יותר מה זה אומר "מסתובב חסר ביטחון". ישנם ביטויים שונים לחוסר ביטחון ובהתאם ההתיחסות. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים