ירדן שלום . אני רק שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

15/09/2019 | 00:48 | מאת: ליאור

ירדן שלום. אם את זוכרת שאלתי אותך בעבר לגבי הגני ילדים ועזרת לי איך לבחור גן נכון . רוצה לשאול עוד שאלה קטנה הילדים שלי השתלבו בגנים מצוין הגננות מרוצות . אנחנו מרוצים . התלבטתי רק אם חשוב ליצור מפגשים אחר הצהריים עם ילדי הגן ? או שזה לא נחוץ ? יש להם גם חוגים . תודה

הי ליאור, בהחלט זוכרת אותך :) למפגשים אחר הצהריים כמה מטרות - להמשיך ולחבר בין ילדי הגן, לייצר גם להורים תעסוקה לפעמים ;) אינטראקציה אחד על אחד היא חשובה ומפתחת באופן אחר, זאת בהשוואה לאינטראקציות המוניות כפי שקורות במסגרות. כמו כן אם זה משהו שבא מהילדים עצמם אז למעשה מדובר בצורך שלהם וכדאי להענות לו לפחות אחת לשבוע/שבועיים שלושה..יחד עם זאת חשוב לזכור שהילדים נמצאים שעות ארוכות בגן, אח"כ בחוגים כפי שציינת...בעיני לא מדובר במשהו שהוא חובה על אף שאם מתאים לכל הצדדים יכול להיות מאוד מהנה ותורם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים