פסיכולוג ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

04/01/2009 | 11:28 | מאת: irena

שלום! אני מבקשת עזרה חברה שלי התגרשה לפני שנה, יש לה 2 ילדים בני 6 ו 4 היא מחפשת פסילוג ילדים טוב באזור כרמיאל תמליצו לי בבקשה למי לפנות

04/01/2009 | 13:50 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום אירנה, לצערי, אין לי המלצה ספציפית על פסיכולוג באזור זה. חשוב לזכור שקיימים גופים מטעם הרשויות (שירות פסיכולוגי עירוני, או מרפאת ילדים ונוער) שתפקידם לתת מענה למצבים כגון אלו. אם מסיבה כלשהי קיימת רתיעה מפניה לרשויות, אפשר לנסות ולהיעזר במאגר הפסיכולוגים המתפרסם באתר "פסיכולוגיה עברית" - http://www.hebpsy.net/ בהצלחה ליאת

10/01/2011 | 20:29 | מאת: לאירנה מאירנה

מלכודת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים