מתלבטת בבקשה אשמח לחוות דעת מנסיונך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/08/2019 | 04:00 | מאת: מתלבטת

עד כמה פוגע או יש חסר לילד שנולד למשפחה חד הורית ללא אבא? אני בעצם מתלבטת אם להביא ילד לעולם מבנק הזרע או להמשיך לחפש בן זוג. מנסיון חיי אני יודעת שאבי מאוד משמעותי בחיי.. ואני חוששת מהנזק שעלול להיגרם מכך .. אשמח באמת לחוות דעת כנה ואמיתית . כמ זה הורה חסר.. שלשאר הילדים יהיה

שלןם לך, השאלה היא תמיד איך חיים עם פער בין הרצוי למצוי, בין האידאל לאפשרי... כמובן שכדאי ורצוי שלילד/ה יהיה אבא, אבא מעורב, אבא אוהב, אבא שהוא בן זוג תומך של האם..אבל זה לא תמיד אפשרי ועדיין, יכול לגדול ילד שמח, בריא ואהוב. בכל מקרה ההחלטה כאן צריכה להיות שלך תוך בחינה של מה אפשרי לך וחשוב לך ביותר. ילד בריא ושמח תוכלי לגדל כך או כך וגם ההיפך הוא נכון, זה שיהיה לו אב אינו ערובה לאושר. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים