בחירת גן לילד בן 2.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

01/08/2019 | 23:39 | מאת: מיכל

שלום רב! האם עדיף לשים ילד בן שנתיים וחצי בגן בו גילאי הילדים מגוונים (החל מחצי שנה עד גיל 3.5 ) או בגן בו כל הילדים הם בקבוצת הגיל שלו (בני שנתיים עד 3.5)? האם יש יתרונות וחסרונות או שישנה העדפה ברורה? בתודה מראש

הי מכיל, בהחלט ישנם יתרונות וחסרונות לכל בחירה ואני בטוחה שאת יכולה לחשוב עליהם בקלות. מבחינה "מקצועית" אובייקטיבית, אין יתרון חד לאף בחירה. אם לומר לך בכנות השיקולים האמיתיים והחשובים יותר שצריכים להנחות אותך בבחירת גן הם איכות הצוות והאפשרות שלך לסמוך עליו ולהאמין בו. אני תמיד בעד ללכת לפי המלצות של אנשים קרובים אלייך. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים