אח ואחות שישנים באותה מיטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/07/2019 | 00:32 | מאת: אח ואחות שישנים באותה מיטה

שלום. רציתי לשאול האם זה בריא שאח (בן 3) ואחותו (בת 8) ישנים ביחד באותה מיטה, בכל פעם שהם אצל אבא שלהם? האם יש לכך השלכות לטווח הארוך? תודה על תגובתכם.

שלום, בעיני רצוי שלכל ילד יהיה את מרחב המחייה המינימלי שלו. הם בהחלט יכולים לחלוק חדר, אפילו מיטת חבר, אבל מרחב שינה הוא חשוב כשם שכיסא אישי על יד השולחן למשל נחוץ. אני במכוון לא נכנסת לתכנים אחרים שיכולים לעלות למחשבה (למשל העובדה שהם ממינים שונים) כי אני חשובת שזה לא רלוונטי כרגע, מה שכן רלוונטי הוא שיהיה לכל אחד מהם מרחב נוח חופשי ובטוח להניח עליו את גופן בסוף היום. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים