טיפול מומלץ לבת שלי בת 16

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/07/2019 | 18:11 | מאת: ניצן

ברצוני לשאול כאם לבת 16 שסובלת מחרדה מדחייה . והיום לצערי יצר עימי קשר אחד המכרים שלה ואמר שהיא שולחת לו הודעות והוא לא בעניין וכדאי שאדבר איתה שלא תיפגע ... ודיברתי איתה על השיחה הזו , ודווקא היא לקחה אותה לא בכבדות .. אמרה ששלחה הודעות כי רצתה משהו ספציפי שיש לו והוא הסכים להלוות לה. חששתי שהיא תיפגע מדחייה כי יש לה רגישות אדירה לזה . יש לציין שאביה נטש אותה בגיל 9 ומתגורר כיום בניו יורק ללא קשר עימה. שאלתי איזה טיפול יקל עליה ? יעזור לה לסגור מעגל ? אין לה חרדות נוספות רק ספיציפית לדחייה שמתי לב לכך וזה גורם לה להיות אינטנסיבית מדי עם כולם . תודה

הי ניצן, אני בהחלט חושבת ששיחות עם פסיכולוג/גית קלינית המתמחה במתבגרים יכול להועיל לה לעבד את כל התכנים הקונפליקטואליים הפנימיים ולעזור לה להתמודד עם החרדה שאת מתארת. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים