תינוקת כל הזמן בוכה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/06/2019 | 11:36 | מאת: ליטל

היי הבת שלי בת 7 חודשים ילדה מאודד בכיינית היא כל דבר בוכה ועושה קולות של עצבים מלבעשים אותה היא בוכה מקלחים איתה היא בוכה סתם יושבת היא בוכה היא תמיד רוצה להיות פעילה כל דבר משעמם אותה היא לא יכולה לשבת בשקט פשוט לשחק או משו לא נעים לי ללכת חמקומות איתה היא תמיד בוכה אני לא יודעת מה לעשות

הי ליטל, אני שומעת שנורא קשה לך עם התינוקת הקטנה שלך כרגע, והגיל הזה הוא תמיד גיל מאתגר מאוד. הייתי מציעה לך להתייעץ עם הקרובים אלייך מסביב, האם נראה להם שההתנהגות שלה היא לא סבירה, חריגה או קיצונית ואולי בעצם את צריכה למצוא לעצמך יותר אוויר לנשימה כדי להצליח להכיל את הנזקקות הגדולה של הגיל הזה. את כמובן יכולה גם להתייעץ עם רופאת הילדים שלך ולשמוע ממנה האם על פי התרשמותה המצב מצריך המשך בירור אצל גורמים מקצועיים אחרים. בכל מקרה משהו בהחלט צריך להשתנות כדי שתוכלי גם להנות מהתינוקת הקטנה שלך. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים