בן 3.4 מסרב להרפות מחפץ המעבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

21/05/2019 | 00:09 | מאת: סוניה

מהבוקר שהוא מתעורר הוא מבקש את השמיכי הקטן שלו. גם בלילה בגן לוקחים לו את זה ואחרי הגן הוא שוב אינו מרפה. רק כאשר הוא עסוק מאוד ונהנה כמו בבריכה או במשחקים בגינה או מרפה מעט . האם זה מעיד על מצוקה ? מה ניתן לעשות ?

הי סוניה, רבות דובר בפורום על חפץ מעבר, את מוזמנת לחפש את הביטוי במילות המפתח ולקרוא עוד בנושא. לשאלתך, הדבר אינו מעיד על מצוקה ולכן אין צורך לעשות שום דבר מיוחד. אם ברגעים בהם החפץ עשוי "להפריע", כמו למשל בעת מפגשים בגן או בעת פעילות - הוא נפרד ממנו ומתנהל בלעדיו בקלות, אז אני לא רואה שום בעיה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים