הבן שלי חזר מהגן עם פצע מזדהם תמונה מצורפת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

30/04/2019 | 01:45 | מאת: מיה

ברצוני לדעת כיצד להגיב לכך הגננת לא התקשרה ולא עידכנה במה שקרה האם זו סיבה מוצדקת להוצאה מהגן?רק לאחר שהתקשרתי הגננת אמרה שהוא נפל בחול מעייפות לא רגועה ולא עוצמת עין מה עלי לעשות ?

01/05/2019 | 10:40 | מאת: מיה

לא מצליחה להעלות תמונה לצערי אך בזלזול של הגננת שבר אותי מסתבר שנדחף על בטון ליד השער. החלטתי להפסיק לצמיתות לשלוח אותו ראיתי שכתבת שצריך לעשות מסיבה סיום סליחה שאני לא מסוגלת לחגוג עם מי שפגע בבני בצורה כזו איזה דוגמא אתן לו ? שמי שמתעלל בך ראוי למתנה ? הגננת לא התקשרה ולו פעם אחת מזעזע

הי מיה, אני רואה שעברו כמה ימים מאז שאלתך ובנתיים כבר קיבלת החלטה והוצאת את ילדך מהגן. אני בכל זאת חושבת שכדאי שתחזרו לשם, אפילו כדי להיפרד מהילדים ומהמקום עצמו (בגיל הזה מקום וחפצים יכולים להיות חשובים לא פחות מבני אדם). הפרידה הזו , גם אם מינורית, חשובה מאוד בשביל שבנך יוכל להרגיש שדברים בעולם לא נעלמים פתאום סתם כך.. ושישנה המשכיות לאירועים חוויות ואנשים בחייו...זה חשוב מאוד. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

05/05/2019 | 14:33 | מאת: מיה

התקשרתי לגננת לשיחת הבהרה וציפיות ובחרנו הפרידה יפה ועדינה מהתחלה זה לא הסתדר איתה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים