איזהו טיפול יעיל לבעיית גבולות ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/04/2019 | 18:27 | מאת: יאיר

בת 16.5 עם בעיית גבולות. ישנו טיפול יעיל לגיל הזה שאינו שיחה? חייה נפגעים מבעיית הגבולות שהתפתחה אצלה בעקבות. הגירושין שלנו שחוותה בהיותה בת 8 . מאז יש תלונות על בעיות גבולות . סובלת מכך גם חברתית וגן תעסוקתית החלטתי שהגיע הזמן לטפל בבעיה לפני שתגיע לצבא אשמח להפניה לסוג הטיפול תודה.

הי יאיר, אמירה שטוענת שלילד יש בעית גבולות טומנת בחובה אמת נוספת והיא שההורים מתקשים להציב גבולות באופן יעיל לילד, כלומר זה לפחות 50-50... תוכל לגשת לפגישות יעוץ הורי ולקבל הכוונה ותובנות בנושא, אני חושבת שבטווח הקצר, שינוי הורי מניב הכי הרבה תוצאות מהירות ומורגשות כפי שנדמה לי שאתה מחפש. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים