שאלה איזה טיפול יעיל ביותר לבעיה זו?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/03/2019 | 18:32 | מאת: ויקי

איזה טיפול הכי יעיל לילד בן 7 עם בעיות חברתיות . הוא לא מצליח להתחבר עושה מאמץ ונדחה בבקשה לא טיפול שיחות משהו אחר בבקשה לא מתחבר לשיחות ניסתי

הי ויקי, הגישה הטיפולית עם ילד בן 7 צריכה להיות אקספרסיבית אך לא דרך דיבור, אלא דרך משחק או יצירה. טיפול בילדים על ידי אנשי מקצוע מוסמכים, קרי פסיכולוגים קליניים, עו"סים קליניים או מטפלים באמנות יעשה באופן הזה. גם טיפול קבוצתי לחיזוק מיומנויות חברתיות יכול להתאים אפילו במקביל לטיפול פרטני. בהצלחה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים