שאלה על בת 4 מהורות משותפת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/03/2019 | 23:54 | מאת: יניב

שותפתי להורות מגוננת מדי על ביתי מתערבת בכל דבר ובתי תלויה בה לחלוטין היא פותרת במקומה בעיות. דעתי האישית שזה איני בריא . אשמח לדעתך

הי יניב, ניכר כי אתה מוטרד ומודאג אולם מתוך התיאור הקצר שלך לא באמת אוכל לסייע לך. מציעה לך לשוחח על העניין עם שותפתך ולנסות להגיע להבנות בינכם בנושא חינוך והורות. אפשר אפילו לגשת יחד לכמה פגישות של יעוץ והדרכה הורית שיסייעו לכם ליישר קו בנושאים חינוכיים, לפתור מחלוקות ובאמת להצליח להיות הורים טובים יותר לביתכם, ביחד ולחוד. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים