המלצה לפסכילוגית מכבי לטיפול רגשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/03/2019 | 12:24 | מאת: שרונה

אני יודעת שהפורום הזה לא ממליץ על פסכילוגים . אז אשמח לקבל בפרטי המלצות לטיפול רגשי בילדה בת 10.5 שיש לה הפרעות רגשיות והרעת קשב וריכוז באיזור חולון ראשון לציון . קיבלתי המלצה על חדווה זלוטר אבל היא לא מקבלת חברים חדשים . אנא עזרתכם !!1 תודה שרונה

הי, את מוזמנת לכתוב הודעה חוזרת עם כתובת מייל אליה ישלחו לך הגולשים המלצות. בהצלחה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים