מחשבות רעות בן 9.5 עם מחשבות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

02/03/2019 | 21:49 | מאת: הילהלה

היי אמא לילד בן 9.5 ילד נבון עם הרבה מוטיבציה מתאמן חברותי . 1.לפני השינה קורה לפעמים שהוא מתחיל לבכות ואומר שיש לו מחשבות רעות הערב אמר שיש לו מחשבות שאנחנו ההורים מתים והוא נשאר לבד. יש לו אח בן 3 2 מאד נלחץ ממבחנים ,בחנים נלחץ מכשלונות . מאד קשור אלינו במיוחד לאבא. איך עוזרת לו

הי הילה, מה שאת מתארת נשמע כמו חרדות שונות ואת זה צריך לבדוק יותר לעומק. אינני יודעת מה רמת החרדה ועד כמה היא משפיעה עליו ברמה הרגשית ולכן אני מציעה לך לגשת להתיעצות עם פסיכולוג/ית קלינית של ילדים. בתור התחלה רק אתם ההורים ושם תוכלו לחשוב יחד איך נכון יהיה להמשיך. ייתכן שתמיכה מכוונת יותר שלכם תספיק בהחלט וייתכן שתחליטו על סוג של טיפול עבורו. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים