בת שנתיים וחצי הגננת אומרת שלא אוהבת עבודות יצירה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

26/02/2019 | 13:13 | מאת: אלינה

ומבחינתה זה עונש עושה עם פרצוף חמוץ לא אוהבת להדביק מדבקות במקום וצובעת איך שבא לה. בבית דווקא אוהבת יצירות ב פלסטלינה שעות יכולה לשבת . האם ניתן לעשות משהו בנידון ? האם זה מעיד על בעיה כלשהי? יש לציין שהיא ילדה פעילה שאוהבת ריתמיקה וחברה ומשחקים משתתפת בהכל. כנשנולדה סבלה מגמישות יתר ! ! טופלה בפיזוטרפיה כי התקשתה ללכת ואז אמרו לי שייתכן קשר להחזקת עיפרון בעתיד האם קשור ? ואם כן איזה טיפול מומלץ? תודה

הי אלינה, מעניין אם הגננת אוהבת לסרוג, לאפות ולהתעמל בדיוק באותה המידה... בקרב בני אדם יש דבר כזה שנקרא העדפות אישיות, ואם ביתך לא אוהבת להדביק מדבקות והיא מעדיפה לצבוע בכיף שלה, אז אני אומרת - נהדר! ובנימה אחרת, בררי עם הגננת האם היא חושבת שקיימת אצל ביתך בעיה מוטורית או אחרת, כי לא לאהוב או לרצות להדביק מדבקות עדיין לא נחשבת לבעיה התפתחותית :) את מוזמנת לחזור לשתף. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים