בן זוגה של גרושתי הכה את בני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/02/2019 | 04:54 | מאת: דני

ברצוני לברר כיצד עלי לפעול עם המידע שקיבלתי השבת: בני בן 7 טוען שבן זוגה של גרושתי הכה אותו והיא הצדיקה זאת.לא עצרה בעדו בני נפגע מכך. מסתבר שבעברו נפתח לו תיק על הכאת ילדיו שלו. גרושתי התחננה שלא אפנה למשטרה. אני משתדל לשמור על יחסים סבירים עם גרושתי, למען הילד. ברור לי שזה לא יקרה שוב. וכן ברור לי שבני נפגע מכך. כיצד עלי לפעול ?

הי דני, ביטחונו האישי של בנך קודמים לכל. אני חושבת שכדאי שתברר עם שניהם מה בדיוק ארע שם. אני אפילו מציעה שיחה משותפת עם גרושתך ובן זוגה. בחן את תחושותייך מחדש לאחר השיחה המשותפת. האפשרויות הן להסתפק באזהרה ברורה לשניהם ואם אתה נותר עם ספקות פנה למשטרה באופן מידי וחתור לשינוי משמורת. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים