חרדה אצל ילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/02/2019 | 21:10 | מאת: מיכל

בני בן שנתיים וחצי היום קרה לי איתו משהו מאוד מוזר .. הוצאתי אותו מהגן ולאחר כמה דקות במהלך הנסיעה באוטו הוא התחיל לצרוח כאילו הוא מפחד ממשהו עצרתי בצד וניסיתי להרגיע אותו ללא הצלחה הוא התחיל לרעוד ולצרוח אמר שיש לו משהו ברגל ככה במשך שעתיים הוא צרח ורעד ואמר שכואבת לו הרגל נסעתי איתו לרופא במשך כל הדרך לא רצה שאעזוב לו את הילד הוא היה נראה מאוד מפוחד וכשהגענו לרופא הוא לפתע הפסיק לבכות והיה נראה רגיל לחלוטין כשחזרנו הביתה שמתי לב שהוא נבהל מכל מיני דברים שזה לא היה לו בעבר כששאלתי אותו מה מפחיד אותי הןא התחיל ללחוש אני מאוד מפחדת ולא מבינה מה קרה

הי מיכל, זה נשמע כמו סימנים שמצריכים אותך להיות יותר קשובה ועירנית. כדאי בתור התחלה לשוחח עם צוות הגן,לשאול אם יודעות משהו על מה שארע ולבקש מהן לפקוח עין מעתה ואילך. טוב מאוד שאת עירנית סקרנית ולא מסיתה את הדברים הצידה, לפעמים מדובר בדברים של מה בכך אבל לפעמים גם לא...וכשילדינו כה קטנים אנחנו לא יכולים להסתכן בלא לדעת. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים