מודאגת לגבי הגן שנאלצנו לקחת לבן 2.3

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

12/02/2019 | 01:25 | מאת: גרושה טרייה

בני בן 2.3 עקב הגירושין והבור הכספי שנפער . נאלצנו לרשום אותו לגן פרטי חרדי ! במרחק חצי שעה כי העלות הינה 650 שקלים לעומת אלפי שקלים שדורשים... הצוות מעולה, חוששת מתגובות ההורים שירחיקו את ילדיהם מהבן שלי, אפשרי בגיל כל כך צעיר ? הגרוש שלי לוקח אותו מהגן זה תפקידו . כך שלא יוצא לי לשוחח הרבה עם הגננת. עשיתי טעות גדולה ? זה שכל הילדים מאותו עולם והבן שלי מעולם אחר לגמרי מזיק? הוא פעיל משתתף. ומאוד שמח ללכת לגן

שלום לך, זה נשמע שאת כרגע נמנעת מללכת ולבדוק את הדברים לאשורם ולברר ישירות מול צוות הגן מה קורה. אני מציעה שתיגשי לשם ותקבלי מענה לכל השאלות והחששות שלך. אין טעם להמשיך להמנע מזה...כדאי להישיר מבט ולהיות מעורבת ככל האפשר בחיים שלך בנך (במיוחד מאחר והוא כה קטן ומבלה שם שעות רבות) כדי שבמידת הצורך תוכלי להתערב, לשנות או לעשות כל דבר אחר שנדרש לצורך הרווחה והאושר שלו. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים