ילד בן 8 לא מוכן להסתפר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/01/2019 | 11:02 | מאת: יוסי

שלום בני בן 8- מופנם מאוד ורגיש מאוד. ילד חכם ושנון אולם ללא חברים. מגדל בשנתיים האחרונות שיער ארוך ולעיתים מגיע גם זמן לסדר את השיער.. המצב כבר לא הגיוני. בפעם שעברה שהייתי איתו אצל הספר (די בכח)-הוא הגיב לאחר התספורת בתגובות קשות מאוד . איך אפשר להניע אותו להסתפר או לפחות לסדר את שערו? היינו איתו בטיפול- אך הוא לא מוכן להמשיך אותו. יוסי

שלום יוסי, אני מבינה שהתחלתם טיפול וכעת אתם לא ממשיכים כי הוא אינו רוצה... אני הייתי מפנה את השאלה שלך ואת השאלה כיצד להמשיך להתנהל לגבי הטיפול, למטפל של בנך (שאגב אני מזכירה, רצוי שיהיה מטפל רגשי מוסמך, כלומר - עובד סוציאלי קליני או מטפל באמנות MA או פסיכולוג קליני/חינוכי). כיצד אוכל אני לעזור לאור כה מעט פרטים כשאתם כבר נמצאים בטיפול עם מטפל שמכיר אתכם...ממליצה בחום להתייעץ עם איש המקצוע שבקשר איתכם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים