הספקה של רצון לישון עקב ירידות על שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/01/2019 | 23:31 | מאת: איתי

היי דוקטור רציתי לדעת האם זה שחברים שלי יורדו פעם על זה שאמא שלי ישנה מלא גרם לי פחות לרצות לישון כי נזכרתי שפעם אהבתי לישון ועכשיו אני מנסה להימנע מזה ורציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים אני לא זוכר מתי הפסקתי לנסות לדחות את השינה אבל אני זוכר שזה היה בערך בשנה שחברים שלי היו יורדים על זה שאמא שלי ישנה מלא אז זה הפך את זה שאני הפסקתי לרצות לישון?

הי איתי, יכול להיות לזה קשר ויכול להיות שלא.. אין לי דרך לדעת. אני מאמינה שכל השאלות שלך יוכלו לקבל מקום בתוך טיפול. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים