התאפקויות ריגשיות אצל ילד בכיתה א

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

10/01/2019 | 13:13 | מאת: יעל

שלום בני בן 6 בכיתה א ויש לו בעיה עם עניין ההתפנות בשירותי בית הספר בעיקר,הוא מתאפק מאוד עד שלפעמים בורח לו או שלפעמים הוא הולך להתפנות ואז אומר שלא מצליח לעשות..בבית הוא מתפנה רק שממש עומד לצאת לו הוא מתאפק ..ניסנו לעזור לו באמצעות שיחות שלנו ההורים איתו,באמצעות ספרים גם ואנחנו לא מצליחים לפתור את הבעיה..אשמח להכוונה ועזרה. תודה, יעל

הי יעל, מדובר בילד שהוא כבר גדול מה שאומר שאפשר יותר להבין מה הסיבה להתנהגות שלו. יכולות הרי להיות הרבה מאוד סיבות, ניסיתם לברר? מוזמנים לחזור ולשתף. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים