בת שנתיים רכושנית מדי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/12/2018 | 00:57 | מאת: אורלי

מעוניינת בכלים כיצד לטפל בבת שנתיים רכושנית מדי, מתקוטטת רבה ובוכה כל פעם שנוגעים לה בבובת מעבר או כשמארחים בבית. זה הופך להיות בלתי נעים , כל צעצוע שנוגעים לה, היא צורחת עד שהאורחים עוזבים . לא מועיל כל ההסברים . אותו הדבר בגן, איך משחרים אותה מהרוכשנות הזו? מדוע זה קורה? האם זה נורמלי לגילה? תודה, חג שמח

הי אורלי, ההתנהגות שלה טבעית למדי ותואמת גיל. לפעמים צריך ללמד את האורחים לא לקחת ללב ולהתחשב בשלב ההתפתחותי, ומול הילדה, להכיל, לתווך, ללמד..ובעיקר להתאזר בהרבה סבלנות כלפיה. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים