סיום אוכל מצלחת בן 15

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/12/2018 | 15:55 | מאת: מתן

היי דוקטור לאחרונה שמתי לב לבעיה אצלי שהיא אם אני רואה אוכל או משקה אשר עלה כסף בצלחת אני חייב לסיים אותו בכל מחיר, אבא שלי אמר לי שזה בגלל משהו שחוויתי בילדות רציתי לדעת איזה נקרעם בידלות יכולים להביא למצב כזה. תודה

הי מתן, ראשית אני לא בטוחה שאפשר להגדיר את העניין כבעיה, אלא אם כן אתה מרגיש שאתה סובל ממנה... האם כך? להיות סקרן לגבי איך הפכנו להיות מי שאנחנו, בעיני טבעי ומבורך, את לדעתי אתה זה שצריך לחשוב מה בעברך יכול היה לייצר כזה סוג של התנהגות היום. אם אנסה לעשות זאת ממקומי, אלו סתם יהיו ניחושים פרועים מצד מישהי שלא מכירה אותך. אני מציעה שביחד עם אביך, שהציע את כיוון החשיבה הזה, תנסו לחשוב יחד. אתה מוזמן לחזור ולשתף, בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים