פחדת ממוות לא שלי אלה של המשפחה שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/12/2018 | 05:08 | מאת: עדי לוי

אני בזמן האחרון לא מפסיקה בלילות לחשוב על המוות של המשפחה שלי מה יקרה מה אני יעשה זה משגע אותי ולא נותן לי לישון עד איזה 5 בבוקר אני לא יודעת מה לעשות תא היכול לעזור לי?

הי עדי, זה נשמע שאת סובלת מחרדות שקצת מודחקות במהלך היום וכדרכן של חרדות לפעמים, תוקפות דווקא בלילה. החרדות הן ספציפיות וקשורות למשפחה שלך, והצעתי היא שתפני בהקדם לטיפול כדי להצליח להרגיע אותן וגם להבין אותן מעט יותר. פסיכולוג/ית קליני או מטפל רגשי מוסמך אחר יוכל לעזור לך. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים