קושי של בתי למעבר לעיר אחרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

20/11/2018 | 21:38 | מאת: נעמה

שלום, אנחנו לפני החלטה גורלית אם לקנות בית בעיר אחרת(בראש העין בעקבות זכיה במחיר למשתכן). בתי בת 5 וחצי כל פעם אומרת לי אמא אני לא רוצה לעבור לעיר אחרת רוצה ליות עם החברות שלי וללכת לבית הספר איתן( שנה הבאה עולה לכיתה א') מה אני אמור לעשות במצב כזה. אם קנות את הדירה ולהשכיר ולשכור בראשון לציון שבו כנו בתגורים או לעבור. אני מפחדת שהמעבר יפגע בילדה תודה .

הי נעמה, אם ביתך ילדה נורמטיבית, חזקה ומתפקדת, אני מניחה שהיא תוכל בעזרתכם להסתגל לכל מצב. יחד אם זאת, אם אתם יכולים להישאר בעיר כלומר זו אופציה אפשרית אז בוודאי - עשו זאת. ברור שעדיף כמה שפחות שינויים וטלטולים רק שבד"כ החיים אינם תמיד תכנית כבקשתנו... כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים