בת 5.5 בעלת תגובת יתר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

31/10/2018 | 00:16 | מאת: יעקב

מעוניין לדעת כיצד לטפל בבת 5.5 דרמטית ובעלת תגובת יתר. זו עובדה ברורה שגם הגננת וכל מי שבא במגע עם בתי אומר זאת ... יכולה לפרוץ בבכי מר על דבר פעוט . אין ספק שקיבלה את חוש הדרמה מגרושתי שהינה דרמטית בכירה . מעונין לעזור לבתי בעניין מה מומלץ ? בהתחשב בגילה 5.5 ?

שלום יעקב, לקרוא לילדה בת חמש דרמטית שירשה את זה מאימה הדרמטית.. מדגיש כנראה את ההבנה המוטעית באשר למקור קשייה. לתחושתי פגישות הדרכה הורית בהחלט יוכלו לסייע לך לסייע לה. מרחוק בוודאי שלא אוכל לדעת מה גורמי הקושי או איך לטפל. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים