איך לעזור לילד בן 3 וחודשיים בעניין השירותים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

13/10/2018 | 21:34 | מאת: ליאת

שלום, בני בן ה3 וחודשיים, נגמל ממש יפה גם קקי וגם פיפי. לפני 3 חודשים התחיל לעשות קרי בתחתונים אין לו בעיה בחוץ, בבית בכל מקום, הוא גם אומר שהוא עושה ולא מוכן לשבת בשירותים פיפי עושה יפה מאוד. מה לא ניסיתי, התייעצתי אני כבר ממש מבולבלת

הי ליאת, כדי לייעץ לך אצטרך הרבה יותר פרטים. אם כבר התייעצת עם משפחה וחברים וכיוב, וניסיתי הכל כמו שאת אומרת, אז כדאי לשקול פגישה או שתיים של הדרכה ממקודת בנושא. זה יוכל לפתור את הבעיה. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים