איך לעזור לילד בן כמעט 4 עם היעדרות של האם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

09/10/2018 | 17:55 | מאת: מאינה

אני אם חד הורית לילד בן כמעט 4 וצריכה לעבור קורס מהעבודה מסוף החודש ועד שלושה חודשים הבאים. אני אגיע בימי שלישי בערב וביום שישי שבת. אני ממש חרדה כי אני יודעת כמה אני משמעותית עבורו רק המילה החיוך ההכוונה שלי החינוך שלי הכל הוא צריך ממני.. בזמן הזה הוא יהיה אצל אמא שלי ואני לא יודעת איך להגיד לו את זה ואיך לעזור לו ...ממש שבורה מזה

הי אינה, את ניצבת במצב מאוד לא פשוט, לך ולילדך. אני שומעת כמה זה קשה לך ואני רק יכולה להניח שאין לך ברירה אחרת. לצערי אין לי מילים כאלה או אחרות ספציפיות להציע לך, רק גישה - אוהבת ומחבקת, ומנגד נוסכת בו ביטחון שהוא בידיים טובות ושאת תמשיכי להיות שם, בקשר יום יומי, ושתחזרי אליו להיות איתו ממש כמו קודם, בקרוב. הבטחה. שיחות יום יומיות בסקייפ או וידאו ווטסאפ בהחלט יסייעו כאן. כל טוב ובהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים