פחד ואי שליטה במתן פיפי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

03/10/2018 | 00:31 | מאת: אמא שמחפשת פיתרון

הילד בן 9 פוחד לישון לבד ומחכה עד שירדימו אותו, וכבר שהוא קם בלילה לעשות פיפי בשירותים הוא מפריע לכולם בבקשות שירדימו אותו כי הוא פוחד, איך אפשר ליפתור כבר את זה? ובעיה שניה שהוא מרטיב יום יום, הוא עושה פיפי במיטה, הבאתי לו כדורים אך הפסקתי איתם, הוא אלרגי לאגוזים ומישפחתם, והאם אפשר לעזור לו בתחושת יותר בטחון? הוא ילד חכם, רגיש לחברים, אוהב וטוב

שלום לך, הילד שלך חרד, מרטיב, חסר ביטחון...אין כאן פיתרונות קסם לצערי, רק עבודה מעמיקה וארוכת טווח שלכם ההורים וגם שלו. פנו בהקדם לקבלת טיפול פסיכולוגי ותמשיכו משם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים