נסיכה לחול בלי התינוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/09/2018 | 08:41 | מאת: טלי

שלום, בעלי ואני רוצים לנסוע לשלושה ימים ( שני לילות) בלי התינוק שלנו בן ה3 חודשים . הוא יישאר אצל סבא וסבתא. האם נסיעה כזו עשויה לגרום לו לעצב, כעס או חרדות? אני ממש חוששת . תודה,

הי טלי, באופן אישי אני ממליצה לקחת את התינוק, במיוחד בגילאים האלו ובמיוחד אם הוא יונק. אני מניחה שאנשים שונים יחשבו אחרת, כנראה שאין כאן נכון או לא נכון רק מה שאת מחליטה לעשות. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים