אני רק שאלה לגבי הורות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/09/2018 | 05:13 | מאת: ספי

האם ערך עצמי של הורה עובר לילד? למשל הורה עם ערך עצמי ירוד לגבי עצמו אבל משקיע בחיזוקים האם הערך הנמוך של ההורה עובר לילד.? או שיכול לצאת עם ביטחון עצמי

הי ספי, תיאורטית...הכל יכול לקרות. פסיכולוגיה אנו מדע מדויק ובכל מקרה גם אם היה, ישנם כאן אין ספור גורמים שנכנסים למשוואה. אם את שואלת אותי, כהורה ולא רק כספיכולוגית, כשיש ספק אין ספק. אם את חושבת שמשהו בעמדות שלך ביחס לעצמך עוברים או עלולים לעבור לילדייך, גשי להדרכת הורים בגישה דינמית אצל פסיכולוגית קלינית, ופרגני לעצמך ולילדייך את אחת המתנות הכי גדולות שתוכלי לתת וכמובן לקבל. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים