טיפול רגשי לילד בן תשע באזור רמת גן (בהסדר עם כללית)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

17/09/2018 | 18:23 | מאת: שיר

שלום, אודה מאוד לשמות מטפלים רגשיים או פסיכולוגים לילדים מומלצים באזור רמת גן/קרית אונו, שעובדים בהסדר עם קופת חולים כללית. הילד שלי הוא בן תשע. תודה רבה

18/09/2018 | 05:18 | מאת: ספי

היי אני בכללית קודם לרשימת מטפלים נכנסים לכללית או בגוגל תרשמי קלי קלות . ואז המטפל צריך לשלוח בקשה לקופת חולים ורק אם מאשרים הטיפולים יחלו.

הי שיר, את מוזמנת לשלוח הודעה עם מייל פרטי אליו יוכלו גולשים הפורום ואני לשלוח לך המלצות. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים