כמה קריטי להשאיר אצל מטפלת מומחית בת שנתיים עד שנה הבאה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

07/09/2018 | 13:04 | מאת: אירית

הבת שלי חזרה מהגן עם כתם כחול ! לשאלתי הגננת אמרה שהיא נתקעה בשולחן ! כשמדובר בשולחן פלסטיק ... כמובן שהוצאתי אותה מהגן במהירות כרגע היא איתי. ילדה עם ביטחון עצמי מפותחת וחברותית כמה קריטי שהיא תהיה עד החגים אצל מטפלת ואחרי זה אחפש גן חדש? מה חשוב בגן חדש לבדוק היא בת שנה ו 7 חודשים!!!~

הי אירית, אם אינך בטוחה ורגועה במסגרת בה היא נמצאת, חפשי מסגרת חדשה וזה הדבר הכי חשוב כרגע. בעיני מה שחשוב לחפש במסגרת חינוכית טיפולית הוא מטפלות שאת יכולה לסמוך עליהן - בראש ובראשונה! ילדים בערך בגילה (גם גנים רב גילאיים זה בסדר) איתם תוכל לבוא באינטראקציה, וכל השאר הוא בונוס. כל טוב ובהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים