התנהגות מוזרה של ילד בן 6

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/08/2018 | 12:13 | מאת: עינת

שלום, לפני כחודש בני בן ה-6 כמעט התחיל להגיד שהוא אוהב טוסיק וציצי. הוא בלי הרף נוגע לי בטוסיק ובחזה. אני מסבירה לו שזה לא יפה ולא נעים לי אבל הוא ממשיך ולא עוזב אותי לרגע בבית. זה מציק לי מאוד ומדאיג. האם יש לי ממה לדאוג? מה ניתן לעשות?

הי עינת, את מוזמנת לקרוא את ההתכתבות שלי עם שרון "ילד בן תשע נוגע בחזה שלי", ממש כמה שאלות מתחתייך. מעבר לכך את מתארת שבנך פשוט מתעלם מבקשותייך החוזרות ואולי גם כאן ישנו קושי שחשוב להתייחס אליו. מדוע הוא מתעלם מבקשותייך? מדוע לדעתך אינו מצליח לעמוד בגבולות שאת מציבה? חשוב לתת על כך את הדעת - גם מהצד שלו וגם מהצד שלך. את מוזמנת לחזור ולשתף. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

20/08/2018 | 12:05 | מאת: עינת

אינני יודעת מדוע. הוא ילד אהוב ומפונק. מקבל המון נשיקות וחיבוקים. אין לי מושג מאיפה נובעת התנהגות כזאת. הוא דורש תשומת לב אבל התנהגות כזאת מדאיגה.

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים