ילד בן 12.5 לא נשאר עם לבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/07/2018 | 15:23 | מאת: אתי

שלום . אני אמא לילד אחד בן 12.5. ילד שנולד מתרומת זרע. ילד מקסים חייכן והכל מצוין כשאני הולכת לישון בלילה, הוא מיד מתארגן למיטה ומסרב להישאר ער לבד.. נניח שהוא באמצע משהו מסיים והולך למיטה.. למה.. מה לא בסדר

הי אתי, ניסית לשאול אותו? הרי יכולות להיות סיבות רבות להתנהגות הזו, אבל הבירור צריך להתחיל בלשאול את בנך. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים אזור מרכז 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים