לילד אין בעיות רפואיות ברוך ה'

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

27/05/2018 | 15:02 | מאת: מה לעשות אם ילד שדופק ראש בקיר או ריצפה

מה לעשות משהו דופק את הראש בקיר או ריצפה הוא עושה את זה תמיד אבל במיוחד כשבא לא משהו והוא לא מקבל במיידי

שלום, השלה מאוד קצרה, ללא פירוט כלל, אפילו לא גיל ומכאן תשובתי הכללית והמוגבלת. ככלל, יש למנוע מהילד מלפגוע בעצמו, לפעמים חיבוק חזק, מעין "חיבוק דב" יכול לעזור. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים