שאלה לגבי בני בן ה 4

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/05/2018 | 17:32 | מאת: שרון

שלום, בני בן 4 אומר בימים האחרונים שהוא רוצה להתחפש לדמות של בת מתוכנית טלוויזיה שהוא אוהב לראות וממש מתעקש על כך, שאני שואלת אותו למה דווקא אלייה אז אומר שהיא הכי יפה. רציתי לדעת אם זה דבר נורמלי? ביום יום הוא חברותי מאד יש לו המון חברים בנות ובנים משחק במשחקים של בנים מכוניות מטוסים רכבות אבל בנוסף מאד אוהב לרקוד. יש צורך להתייחס לזה? חשוב לי לציין שבבית הוא גדל בסביבה של בנות (אחייניות של בעלי).

הי שרון, בואי נצא מנקודת הנחה שכל דבר שלא מייצר מצוקה לעצמו או לאחר, הוא בגדר "נורמאלי". זה כלל אצבע שלדעתי בהחלט אפשר להשתמש בו... מעבר לכך, מה בדיוק מדאיג אותך? לעיתים הקשיים בהורות נוגעים לנו וכלל לא לילדינו... מוזמנת לשתף. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים