בעיית חברות בגיל הגן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

23/05/2018 | 08:44 | מאת: סיסי

יש לי ילדה מקסימה חכמה וחברותית. אך בגן מספרת לי שכולם משחקים ביחד או בקבוצות ולא תמיד יוצא לה לשחק אז היא יושבת לבד בחצר.. עירבתי את הגננת כמובן אך עדיין הילדה מתלוננת שיוצא מלא פעמים בנפסקה שהיא לבד. איך לעזור לה או לכוון אותה . בבקשה

הי סיסי, עירבת את הגננת ו...? מה היא אמרה, כיצד היא מסייעת? בשלב ראשון צריך לעבוד מאוד צמוד עם הגננת ולפעול מתוך מה שהיא מספרת. אולי ביתך מגזימה? אולי זו רק תחושה? כאמור אינני יודעת מה אמרה הגננת כך שאינני יכולה לעזור לך. את מוזמנת לחזור ולשתף. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים