פנייה לפסיכולוגית ילדים במהלך גירושין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/02/2018 | 18:12 | מאת: תמר

פניתי לפסיכולוגית ילדים במהלך גירושין לדאוג לילדיי לא הייתי מרוצה וביקשתי להפסיק טיפול. הפסיכולוגית יצרה עמי קשר ואמרה שזה לא נכון לעזוב ככה טיפול לטובת ילדים שבכל זאת אבוא אמרתי שלא אוכל. והיא מתעקשת שאגיע! וזה מלחיץ אותי האם תוכל להשתמש במידע שסיפרתי לה כנגדי בתהליך הגירושין ?

שלום תמר, באופן עקרוני כל מה שנאמר בין מטפל למטופל בטיפול הוא חסוי, למעט מצבים מאוד מאוד מסוימים וחריגים. אני בוודאי לא יודעת על מה את מדברת וממה את חוששת. עצתי היא להפנות את שאלתך לפסיכולוגית עצמה. ממליצה לך מאוד לעשות כך. במידה ואינך מעונינת לעשות כך, את יכולה להפנות את שאלתך ביתר פירוט לוועדת האתיקה של הפסיכולוגים הקליניים. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים