שאלה לגבי טיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

08/02/2018 | 16:22 | מאת: אנונימית

הי, הייתי בעבר בטיפול פסיכולוגי פרטי ועכשיו אני בטיפול פסיכולוגי חדש אני מעוניינת שהפסיכולוגית החדשה תדבר עם הפסיכולוגית הקודמת (כי לי קשה לספר בטיפול). האם זה מקובל ? האם זה כרוך בתשלום נוסף לפסיכולוגיות? האם זה שירות שפסיכולוגים מסכימים לעשות בדרך כלל? תודה

שלום, לשאלתך זה בהחלט מקובל, ורוב הפסיכולוגים מסכימים לעשות זאת. אני למשל עושה זאת ללא תשלום נוסף, אבל איש איש ודרכו. קטונתי מלענות עבור כל המטפלים... בהצלחה בטיפול החדש! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ובוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים