ייעוץ בנוגע לילדה עם בעיות רגשיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/01/2018 | 10:48 | מאת: בן

יש לי ילדה בת 14 . אני גרוש .הילדה היתה תחת חסות האם. הילדה סובלת מבעיות רגשיות וחברתיות. היא עברה ב 3 שנים הא חרונות בית ספר כל שנה. היא בקרה בחמישית מהימים שבהם היתה אמורה ללכת. שרותי הרווחה התערבו. הילדה כרגע תחת חסות אפוטרופוס מטעם המדינה. האם הלכה לפגישה עם פסיכולוגית שקבעה שהילדה סובלת מבעיות חרדה. בית המשפט החליט שהילדה צריכה ללכת לפנימיה פוסט אישפוזית. לדעתי זה אסון וזה לא המקום המתאים לה אני גם חולק על דעת הפסיכולוגית. לדעתי הילדה זקוקה לפינימיה. לילדים עם בעיות רגשיות וחברתיות. מה את ממליצה לי לעשות? תודה .

שלום בן, קודם כל אני מצטערת לשמוע על המצב הקשה. מכיוון שהעניין כבר עבר לתוך כותלי בית המשפט, אני מציעה שתיקח עורך דין טוב, ותתייעץ איתו מה עליך לעשות. הוא כבר ינחה אותך אם כדאי שתפנו לקבלת חוות דעת מקצועית נוספת מטעמכם. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים