שאלה חשובה לגבי בני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

18/01/2018 | 00:17 | מאת: מאיה

מתלבטת לגבי בני בן השנה וחצי אם יזיק לו להיות בבקרים אצל סבתא אוהבת הבעיה שאני חוזרת מהעבודה ואין לי כוחות לקחת אותו לגינה במיוחד בחורף אז יוצא שהוא לא פוגש ילדים אחרים האם זה עלול לפגוע בו? אני מרגישה שהוא חוזר מסבתא פחות פעיל מאשר שהיה במעון

שלום מאיה, לא הבנתי מה האלטרנטיבות שלך... באופן כללי אומר שבוודאי שטוב שיהיה עם סבתא אוהבת, ובוודאי שכדאי שיפגוש ילדים כשאפשר. מציעה שתעשי מאמץ כדי לנסות לגשר בין השניים בכל זאת. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים